Saimme juuri Nansolta erän ihanaa luonnonvalkoista kudetta! Puhtaanvalkoinen saattaa olla joillekin liian valkoinen, joten hyvä kompromissi on tämä hieman maanläheisempi sävy.

Lähetämme mielellämme materiaalinäytteitä postitse. Lähetä meille sähköpostilla osoitteesi, niin saat materiaalinäytteesi kirjeessä muutaman päivän sisällä! info@virkkuukoukussa.fi

luonnovalkoiset%2060%2C%2090%20ja%20120%

Tässä poiminta Nanson sivuilta:

"Ympäristöajattelu on ohjannut Nanson Groupin toimintoja jo vuosikymmeniä. Nanson tehtaiden ympäristöä kunnioittavat tuotannolliset ratkaisut ovat alan ehdotonta kärkeä. Valmistusprosessissa käytetään parasta mahdollista teknologiaa, jonka avulla vältetään veden, energian, kemikaalien, väriaineiden ja materiaalien tarpeeton kulutus. Tuotannossa kiertäneen veden lämpö otetaan talteen ja hyödynnetään uudelleen prosessissa ja tehdaskiinteistön lämmityksessä. Lämpö- ja prosessienergian lähteenä Nanso Group käyttää ympäristöystävällistä maakaasua.

Nansolla on hallussaan lähes koko valmistusketju neuloksesta valmiiksi tuotteeksi. Tämä on nykyään harvinaista Euroopassa. Neulokset valmistetaan langasta neuloksiksi Suomessa ja oma värjäys sekä paino tapahtuvat kokonaan talon sisällä. Tuotteet ommellaan Suomessa sekä lähialueella. Koko valmistusketjun hallinta takaa tekstiilien turvallisuuden ja laadun. Siksi Nanso-laatu on niin ainutlaatuista."

www.virkkuukoukussa.fi