Kaksi vuotta on kohta kulunut ja on aika kiittää kaikkia ihania asiakkaita! Juhlapäivän kunniaksi järjestämme viikon kestävän kampanjan, jossa kaikki tuotteemme maton koosta riippumatta myydään 20% edullisemmin!

Nyt on hyvä aika hankkia pitsimatto esimerkiksi omaan kotiin tai vaikka joululahjaksi rakkaalle ihmiselle. Kampanja alkaa maanantaina 10.10.11 klo 9 ja jatkuu aina sunnuntaihin 16.10.11 klo 21 asti. Osallistua voi lähettämällä nettisivumme www.virkkuukoukussa.fi kautta tilauspyynnön matosta tai tilaamalla tuote sähköpostimme info@virkkuukoukussa välityksellä. Viestiin riittää ilmoitus kampanjasta, minkälaisen maton haluaa ja tilaajan yhteystiedot. Kampanjan tuotteiden värit ovat rajattu mattojen perusväreihin valkoiseen, luonnonvalkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Maksimäärä kampanjatuotteita tilatessa on kaksi mattoa. Kampanja ei koske jälleenmyyjiä.

Synttärit kun kerran ovat kyseessä, niin arvomme myös osallistujien kesken yhden 60cm pyöreän pitsimaton kampanjaan osallistuneiden kesken! Ilmoitathan tilauksessasi, jos haluat osallistua arvontaan.

Synttäriterveisin,

Virkkuukoukussa