Viime kuukaudet ovat olleet meillä kiireisiä - olemme nimittäin vaihtaneet yhtiömuotoa ja perehdyttäneet uusia henkilöitä nuoren yrityksemme saloihin! Virkkuukoukussa on nyt osakeyhtiö ja olemme saaneet joukkoomme kaksi uutta ihanaa yhtiökumppania, Eve Hirvosen ja Sarita Viitamäen.

Content Inline

 

Eve Hirvonen toimii Virkkuukoukussa Oy:ssa markkinointipäällikkönä vastuualueinaan Suomen markkinoiden myynnin kasvattaminen sekä Virkkuukoukussa Oy:n vienti. Kauppatieteiden maisterin opinnot Turun kauppakorkeakoulussa ovat Evellä loppusuoralla ja pääpaino opiskeluissa on kansainvälisellä liiketoiminnalla. Yrityksen viennin kehittäminen ja laajentaminen kansainvälisille markkinoille tuo mukanaan innostavan haasteen, jossa Eve voi hyödyntää myös opiskelujen ja töiden johdosta vietettyä aikaa Australiassa, Ranskassa ja Saksassa.Yrittäjyyden makuun Eve pääsi viime vuonna perustettuaan yrityksen lukuvuoden ajaksi NY-Oma yritys kurssin aikana. Yritys valittiin Suomen parhaaksi korkeakouluasteen yritykseksi vuonna 2011 ja kipinä yrittäjyyteen on jatkunut siitä lähtien.

 

Content Inline

 

Sarita Viitamäki toimii Virkkuukoukussa Oy:n suunnittelijana yhdessä Minna Kokon kanssa. Kuvataidetta ja muotoilua opiskellut Sarita aloitti Virkkuukoukussa-tiimissä virkkaajana syksyllä 2010. Varsinaisesti mukaan yritykseen hän lähti nyt kun Virkkuukoukussa laajeni osakeyhtiöksi. "Käsityöt ja piirtäminen ovat olleet aina osa elämääni. Suunnittelijana tartun ensimmäisenä kynään ja paperiin, siirrän tietokoneen sivuun ja annan ajatusteni lentää. Piirtäminen on minulle ensisijainen työkalu ideoiden kehittelyssä, siitä kaikki alkaa.” -Sarita kertoo.

 

www.virkkuukoukussa.fi