Yksi ihanista työntekijöistämme, Virkkuukoukussa Ringa on myös perustanut oman yrityksen nimeltään No Dress Code. Yritys on saanut myös alkunsa NY Oma Yritys -kurssilta. Tykkäämme!

-Tiina ja Minna

"No Dress Code on vaatesuunnittelun opiskelija Ringa Sirppiniemen Nuori Yrittäjyys -kurssilla syksyllä 2010 alkunsa saanut yritys, joka suunnittelee ja valmistaa persoonallisia vaatteita persoonallisille miehille.

Ringa Sirppiniemi on vaatetussuunnittelun opiskelija Turun ammattikorkeakoulusta.
Hänen on tarkoitus valmistua muotoilijaksi keväällä 2012.

Ringan kiinnostus miestenvaatetukseen heräsi erään ystävän toiveesta ”tehdä hänelle jotain siistiä”. 
Aiempi kokemattomuus miestenvaatetuksesta ei ollut este, vaan innostava haaste. Pienen tutkiskelun jälkeen Ringa huomasi, että persoonallisille, mutta samalla laadukkaille, miesten designvaatteille voisi olla kysyntää - ja siitä sai yritysidea alkunsa.

Tyylin ja laadukkuuden lisäksi Ringa pitää ekologisia arvoja tärkeänä, joten kiinnostavien materiaalien löytyessä No Dress Coden tuotteissa käytetään mahdollisuuksien mukaan ekologisia ja/tai kierrätettyjä materiaaleja ja esimerkiksi leikkuujätettä. No Dress Code ei kuitenkaan halua leimautua ”kierrätysvaatemerkiksi”, vaan selkeä tyyli ja laatu ovat avainasemassa.

Oman malliston lisäksi yritys tarjoaa kustomointipalvelua, jossa asiakkaan tuomasta vanhasta materiaalista loihditaan jotain aivan uutta."

WWW.NODRESSCODE.FI

tykkää No Dress Codesta Facebookissa TÄSTÄ