Saimme kivan tehtävän toimittaa kaulanauhat Turussa pidettävään Pohjoismaiseen Kestävän Kehityksen konferenssiin. Kiva tehdä välillä jotain muutakin kuin mattoja :)

"Ratkaisuja lähellä, yhdessä –konferenssi vahvistaa taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristöllisten tekijöiden keskinäistä yhteyttä luotaessa kaikkia hyödyttäviä ratkaisuja kuntatasolle, yrityksille, yhteisöille ja kansalaisille. Konferenssi korostaa kulttuurin roolia yhtenä keskeisenä kestävän kehityksen elementtinä. Esimerkin ja sitoutumisen kautta eri toimijat inspiroituvat muuttamaan tapojaan ja työskentelykulttuuriaan kestävimmiksi.

Konferenssin ohjelma keskittyy käytännön ratkaisujen (tiedon, ajattelutapojen, asenteiden ja tuotteiden) esittelemiseen. Konferenssin valmisteluprosessi testaa kestävän konferenssin toteutusmallia.


1295602718_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Ratkaisuja lähellä, yhdessä -konferenssi on lähtölaukaus Suomen puheenjohtajuusohjelmalle Pohjoismaisen ministerineuvostossa vuonna 2011.

Ratkaisuja lähellä, yhdessä -konferenssi on neljäs kestävän kehityksen pohjoismaisten konferenssien sarjassa. Edelliset konferenssit pidettiin Ruotsissa Göteborgissa vuonna 2004, Norjassa Oslossa vuonna 2006 ja Tanskassa Odensessa vuonna 2008."

www.ratkaisuja2011.fi

Teemme nauhat kaikille konferenssiin osallistujille mustasta Nanson trikoosta, joka on huomattavasti mielyttävämmän tuntuinen materiaali kuin normaalisti konferensseissa käytättävät tekokuituiset nauhat. Lisäksi nauhoja voi käyttää jatkossa muissakin tilaisuuksissa, sillä niihin tulee nikkelivapaa neppikiinnitys nimilappuja varten.

Konferenssin pääpaikalla Turun Kaupunginteatterissa on esillä myös Virkkuukoukussa mattoja. Esimerkiksi meidän mielestämme yksi näyttävimmistä matoistamme, 2 m valkoinen Pariisi-matto pääsee Kaupunginteatterin lavalle :)

1295602842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Konferenssin yhteydessä järjestetään myös Ratkaisujen markkinat, jonka huutokaupassa on myynnissä myös meidän kestävän kehityksen mukaisesti valmistamiamme mattoja. Tapahtumassa esitetään erilaisia kiinnostavia kestäviä ratkaisuja. Markkkinavieraat voivat tutustua mm. seuraaviin teemoihin:

  • lähiruoka

  • ekoinnovaatiot

  • ekologinen design

  • korjaus ja tuunaus

  • palvelut, yhteisöllisyys

Nyt nauhoja nepittämään!