Uusia työntekijöitä!

Kaikki Virkkuukoukussa pitsimatot tehdään Suomessa käsityönä, joten tuotantomme on suhteellisen hidasta, mutta sitäkin mukavampaa! Nyt olemme tulleet siihen pisteeseen, että me perustajat emme enää ehdi tehdä kaikkia mattoja, joten joukkomme kasvavat! Jo aikaisemmin meillä on ollut kaksi apulaista Turun seudulla ja joukkoon on liittynyt nyt myös kolme uutta taitavaa tekijää. Meitä on siis yhteensä jo seitsemän! Kaikki työntekijämme työstentelevät omissa kodeissaan kaikessa rauhassa. Esimerkiksi osa käsityöläisistämme on alan opiskelijoita, joille haluamme tarjota pientä lisätuloa opintotuen lisäksi. Esittelemme työntekijät teille lukijoille myöhemmin syksyllä ja olemme lisäämässä kaikkiin mattoihin tekijän nimen, sillä haluamme pitää toimintamme mahdollisimman avoimena. Mattoja aletaan syksyn myötä tekemään myös Raina-säätiön työkeskuksessa.

Virkkuukoukussa mattojen materiaali on tekstiiliteollisuuden ylijäämätrikoota. Esimerkiksi kuvassa oleva valkoinen materiaali on kotimaisen Nanson vaatetuotannon ylijäämää.

koukku.jpg

Tervetuloa tutustumaan myös kotisivuihimme www.virkkuukoukussa.fi!

Virkkausterveisin, Tiina ja Minna

Olemme saaneet useita työpaikkakyselyitä. Kiitämme kaikkia mielenkiinnosta yritystämme kohtaan. Tällähetkellä emme tarvitse uusia virkkaajia. Pidämme kuitenkin tallessa kaikkien töitä kyselleiden yhteystiedot ja lupaamme palata asiaan, kun kysyntä lisääntyy.